het KOESTEREN van geluksmomenten vergroot niet het aantal maar wel de INTENSITEIT ervan

Wil je graag een YOLO-illustratie of drukwerk op maat van JOUW leven?

 

Een belangrijke gebeurtenis zoals een geboorte, huwelijk, overlijden,... zijn grote mijlpalen in het leven die we graag willen koesteren en delen met de mensen om ons heen.

 

Misschien heb je een eigen onderneming en wil je je klanten iets extra bieden.

 

Vind je dat mijn stijl past bij de manier waarop je dit wil doen?

Geweldig!

Ik werk graag met je samen om je idee vorm te geven.

 

Hier vind je alvast wat meer informatie daarover.

mogelijkheden

Een geboortekaartje, een huwelijksaankondiging, een rouwprentje, een kaartje om communie, lente- of ander feest kenbaar te maken, een kaartje op maat van jouw bedrijf, ... ik werk graag samen met jou een persoonlijk project uit.

werkwijze

Na het uitwisselen van jouw wensen en een aantal praktische zaken, ga ik aan de slag. Op basis van je input maak ik een aantal schetsen voor het product.

 

Wanneer je precies weet wat je wilt is dat misschien één schets, wanneer jouw wensen nog niet zo gedetailleerd zijn, zal ik verschillende opties uitwerken en laten zien. 

 

Wanneer jij tevreden bent, werk ik de schets uit tot een definitieve versie. Daarbij vormt het illustreren met waterverf, penseel en papier altijd de basis.

tarieven

Omdat elke opdracht anders is, heb ik geen standaard tarieven.

Laat me vrijblijvend je wensen weten via het contactformulier, dan mail ik je zo snel mogelijk terug.

voorwaarden

Op het eindproduct wordt altijd klein "studioyolo.be" vermeld, tenzij anders afgesproken.

 

Daarnaast zal de illustratie mijn "intellectueel" (ahum...) eigendom blijven, en heb ik dus het recht om die (of een gedeelte ervan) later nog eens te gebruiken.

 

Omdat mijn werk tegelijkertijd mijn visitekaartje is, deel ik regelmatig foto’s van mijn werkproces en het eindresultaat op social media of op de website van studio YOLO. Natuurlijk gebruik ik zelf ook mijn gezond verstand, en zal ik een geboortekaartje of persoonlijke poster die cadeau gedaan wordt niet in zijn volle glorie delen voordat die op hun bestemming geraakt zijn.

Mocht je willen voorkomen dat ik iets van ‘jouw’ product op maat deel met de rest van de wereld, geef dat dan duidelijk aan bij het bestellen, dan houd ik daar rekening mee.