Gratis verzending vanaf 50 euro (België)

Je abonnement verlengen?

YOLO-kaartjesabonnement

In deze snelle (maar soms ook redelijk oppervlakkige) tijd is het schrijven van kaartjes een beetje in de vergetelheid geraakt. Jammer.

Anderzijds maakt de zeldzaamheid ervan zo’n post alleen maar waardevoller.

Offline is the new luxury

Tussen de rekeningen een envelop met je naam in een uniek handschrift in je brievenbus vinden, daarvan maakt je hart een sprongetje. Iemand heeft de tijd genomen om jou via de trage post een boodschap te sturen!

Die afzender en het gevoel dat dat kaartje teweeg brengt, zijn goud waard! Een origineel kaartje dat je in je handen kan houden, kan voelen, kan ruiken en eventueel op een bijzonder plekje kan koesteren. Aandacht is het mooiste cadeau.

You can't pour from an empty cup - take care of yourself first

Wil jij graag meer kaartjes sturen maar komt het er gewoon niet van? Te druk, te veel ballen in de lucht, geen inspiratie,… ?

Het YOLO kaartjesabonnement biedt een oplossing om hier op een fijne en ontspannen manier verandering in te brengen. Een cadeau aan jezelf waarmee je anderen ook een plezier kan doen. Twee vliegen in één klap.

Als YOLO-abonnee ontvang je, verspreid over een jaar, 4 pakketjes wenskaarten - met extraatjes 😊. Verrassende post die je in deze hectische tijd even laat stil staan en je uitnodigt om tijd te nemen voor jezelf. Idealiter neem je er een tas thee of koffie bij om jouw pakje uit te pakken.

Bij het openen van elk brievenbusdoosje vind je naast de wenskaartjes en een klein duurzaam cadeautje (elke keer iets anders) óók een “minizine” waarin ik je meeneem in het verhaal achter het ontwerp van elk kaartje. Daarmee krijg je tonnen inspiratie om de kaartjes te versturen… als je ze niet zelf wil houden.

Als abonnee krijg je trouwens de absolute primeur van de nieuwste ontwerpen van studio YOLO. De kaartjes worden bewust geheim gehouden op sociale media en de website tot de abonnees hun kaartjes ontvangen hebben. Het verrassingseffect is een deel van de fun van een YOLO kaartjesabonnement.

"Feest in de brievenbus!" (Sofie S)

Op jouw beurt kan je vervolgens deze kleine gelukskes doorgeven aan de mensen die iets betekenen voor jou. Moest de inspiratie om origineel uit de hoek te komen een keer ontbreken, dan kan je het “minizine” induiken.

Ook fijn is dat je op deze manier altijd een voorraad originele – multifunctionele - kaartjes in huis hebt. Zo moet je niet last-minute naar de winkel lopen voor een kaartje waarvan er dertien in een dozijn zijn. Of het internet afschuimen en leveringstijd incalculeren.

Je betaling geldt voor vier seizoenen en daarna stopt het YOLO-kaartjesabonnement automatisch.

Dat maakt een YOLO kaartjesabonnement ook ideaal om cadeau te doen.

 

De postbode stopt de pakketjes gewoon in je brievenbus. Je moet niet thuisblijven voor de levering. YOLO!

tip:

Een YOLO-kaartjesabonnement is ook als geschenk mogelijk.

In het opmerkingenveld kan je laten weten of het eerste pakket naar jou (de schenker) of naar de ontvanger mag gestuurd worden. Als afleveradres vul je dan het adres van de ontvanger in.

Concreet:

Met een "YOLO kaartjesabonnement" ontvang je

  • 4 keer per jaar (bij het begin van elk nieuw seizoen)
  • 4 verschillende kaartjes met evenveel enveloppen,
  • aangepast aan de seizoenen en bijhorende feestdagen,
  • liefdevol verpakt
  • in je brievenbus
  • samen met een een "minizine" waarin voor elk kaartje het verhaal achter het ontwerp met enkele suggesties om ze te gebruiken en/of inspiratie voor jouw persoonlijke boodschap die je ermee kan brengen.
  • Afhankelijk van het moment van inschrijven ontvang je eerste "lente", "zomer", "herfst" of "winter".
  • Het abonnement stopt automatisch na een jaar.
  • Na 4 seizoenen ontvang je een kortingscode om je abonnement eenvoudig te verlengen.
  • Voor verzending naar het buitenland is er de optie "YOLO-kaartjesabonnement ***buitenland***"

"Het fijne is dat je de kaartjes voor verschillende gelegenheden kan gebruiken. Op die manier heb je echt altijd een kaartje in huis!" (Nele VG)

"Een kaartjesabonnement is echt een cadeautje voor mezelf. 4 keer per jaar word ik verrast met 4 originele kaartjes. Het zijn soms kaartjes die ik misschien niet meteen zelf zou kopen maar dat maakt het juist leuk. Het doet me anders kijken, anders denken en zoeken naar een gelegenheid voor een kaartje die ik anders misschien niet zou opmerken." (Heleen S)

"Prachtige kaartjes en zo veel zorg en liefde in de verpakking en de extraatjes. Tot in de details met liefde gedaan, waow!" (Leen K)

"Het is fijn een inkijk te krijgen in wat het verhaal of een inspiratie erachter is. Het geeft het kaartje extra diepgang." (Peggy VH)

"Originele maar toch zeer bruikbare kaartjes voor diverse gelegenheden. Je weet niet altijd welke situaties zich voordoen en er zijn er al meerdere gebruikt waarvan ik dacht dat ze langer in het doosje zouden blijven. De toelichting vind ik meerwaarde! En de verrassing en met veel zorg ingepakte kaartjes blijven gewoon zeer leuk om uit te pakken." (Katrijn S)

"De kleine duurzame verrassing maakt deel uit van het cadeautjesgevoel. Een absolute meerwaarde dus." (Dorien DS)

Tip: Het pakketje wordt extra feestelijk wanneer het gepersonaliseerd is. Wil je dat ik daar voor zorg, leg dan ook een "gift-box" in je winkelwagentje. Bij je bestelling kan je via het opmerkingenveld laten weten welke naam je graag op het doosje ziet.