Het 4x4-kaartjesabonnement is er voor iedereen die kleine gelukskes met open armen ontvangt, die graag anderen verwent en tegelijkertijd zelf óók graag verrast wordt door brievenbuspost.

Elk nieuw seizoen brengt de postbode je een verrassend en veelzijdig pakket met aangepaste, nieuw ontworpen kaartjes en bijhorende extraatjes. Zonder dat je er zelf de deur voor uit moet.

Zo heb je altijd een gepast kaartje in huis om iemand anders mee in de bloemetjes te zetten ... of ze gebruiken om je eigen interieur mee op te fleuren.

Offline is the new luxury

Wíl je wel graag meer kaartjes sturen maar komt het er gewoon niet van? Omdat je er tegen op ziet om (last minute) naar de winkel te lopen, omdat je je schermtijd wil verminderen, omdat je origineel uit de hoek wil komen maar de inspiratie ontbreekt soms,...

Het 4x4-kaartjesabonnement van studio YOLO loodst je offroad (of beter:offline) feilloos door het jaar en bezorgt je op het ritme van de seizoenen een 4 pakketjes met originele kaartjes.

De bijgevoegde extraatjes maken er elke keer een klein-geluks-momentje van. Een weerkerende uitnodiging tot het nemen van het noodzakelijke beetje me-time terwijl het leven voortdendert.

me-time is geen luxe maar noodzaak

Als abonnee krijg je bij het begin van elk seizoen de primeur voor de nieuw ontworpen kaartjes. Het verrassingseffect is immers een deel van de fun die hoort bij het kaartjesabonnement.

Pas als de abonnees hun pakketje ontvangen hebben, verschijnen de kaartjes op mijn sociale media en in de webshop.

Instappen kan op elk moment van het jaar. Je betaling geldt sowieso voor vier seizoenen. Afhankelijk van het moment van inschrijven, start je abonnement met het lopende seizoen.

De postbode stopt de pakketjes in je brievenbus. Je moet niet thuis blijven voor een levering.

Het abonnement stopt automatisch na een jaar.

Tip: Een kaartjesabonnement wordt ook erg op prijs gesteld als geschenk.

You can't pour from an empty cup - take care of yourself first

Concreet: Het kaartjesabonnement is een service waarbij je

  • 4 keer per jaar (bij het begin van elk seizoen: dus rond 21 juni, 21 september, 21 december en 21 maart)
  • 4 verschillende kaartjes met evenveel enveloppen (16 kaartjes en enveloppen per jaar)
  • aangepast aan de seizoenen en bijhorende feestdagen,
  • liefdevol verpakt
  • in je brievenbus ontvangt
  • samen met een (wisselende) attentie en
  • voor elk kaartje het verhaal achter het ontwerp met enkele suggesties om ze te gebruiken en/of inspiratie voor jouw persoonlijke boodschap die je ermee kan brengen.
  • Ook als geschenk mogelijk. In het opmerkingenveld kan je laten weten of het eerste pakket naar jou (de schenker) of naar de ontvanger mag gestuurd worden. Als afleveradres vul je dan het adres van de ontvanger in.
  • 4x verzending binnen België is in de prijs inbegrepen.
  • Voor verzending naar het buitenland is er de optie "4x4 kaartjesabonnement ***buitenland***"
abonnement

4-delig me-time pakket om klein geluk te verspreiden.