Gratis verzending vanaf 50 euro (België)

gratis YOLO's

Geniet van de kleine dingen in het leven die (gratis) op je pad komen!

EHBValentijn - afscheurblad

Aandacht geven is niet ingewikkeld en hoeft ook niks te kosten.

Een kleine, verrassende attentie kan er wel voor zorgen dat iemand zich geliefd voelt.

En wie wil dat niet?

Zeker met Valentijn, een dag waarop veel mensen zich eenzaam voelen.

Verras je partner, kinderen, ouders, familie, vrienden, buren, collega's,... of een wildvreemde.

 

Hieronder vind je een downloadlink voor een blad waarvan jij en/of voorbijgangers stukjes liefde kunnen scheuren om verder te verspreiden. Ik hoop dat ze stiekem een plekje vinden in iemand zijn brooddoos, jaszak, schoen, bed, brievenbus, ... en zo een glimlach kunnen toveren op vele gezichten.

 

Print dit afscheurblad op A4-formaat (normaal printpapier), geef er met een schaar enkele knipjes in (op de korte lijntjes) en hang het ergens op: aan je voordeur, in de winkel, op het werk, in de bibliotheek,...

 

Je doet er mij een  groot plezier mee om via Instagram een foto te delen van de plek waar je het blad ophangt. Vergeet studio_yolo niet te taggen, dan kan ik ook zien waar deze creatie belandt. Alvast bedankt!

 

Lets Spread Love And Kindness
PDF – 3,6 MB 31 downloads

Take it easy - achtergrond

Waar leg jij jouw lat? Kies elke dag een kleurtje uit deze achtergrond. Laat het een reminder zijn om het jezelf niet al te moeilijk te maken. Jouw goud ligt immers in datgene wat voor jou moeiteloos gaat. Het zijn juist onze verschillende talenten waarmee we de wereld samen kleur geven.

 

Take It Easy Achtergrond Mobile
Afbeelding – 5,2 MB 127 downloads
Take It Easy Achtergrond Desktop
Afbeelding – 5,3 MB 95 downloads

>>>   Meer kleine gelukskes ontvangen?    <<<

Jezelf openstellen voor verrassingen.

Het trage leven toelaten, jezelf af en toe een beetje me-time gunnen.

De mensen die je het liefst ziet laten weten wat ze voor jou betekenen of dat je er voor hen bent.

In onze gejaagde en geregelde maatschappij vraagt het zelfs een inspanning om bovenstaande evidenties voor elkaar te krijgen.

 

Het YOLO-kaartjesabonnement herinnert je er bij het begin van elk nieuw seizoen aan om even stil te staan. Een verrassingspakketje in je brievenbus vinden, doorbreekt elke keer de dagelijkse sleur.

 

Bij het openen van het brievenbusdoosje vind je naast multifunctionele wenskaartjes een inspirerend minizine met het verhaal achter elk ontwerp en suggesties om de kaartjes te gebruiken. Elke editie wordt ook vergezeld van een (wisselend) klein duurzaam cadeautje.

 

Op die ontspannen manier heb jij bovendien altijd een voorraad originele kaartjes in huis en moet je nooit meer last minute op zoek naar een gepast kaartje. Twee vliegen in één klap.

 

Gun je jezelf een jaar brievenbusgeluk? Of iemand anders? Het abonnement stopt automatisch na een jaar. Dat maakt het dus ook heel geschikt als origineel cadeau.

 

Via onderstaande link kom je bij het YOLO-kaartjesabonnement.

"Superleuk concept. Het is elke keer weer een cadeautje voor mezelf in de brievenbus, ik kijk er altijd enorm naar uit! Altijd mooie kaartjes, leuk dat ze voor verschillende gebeurtenissen gebruikt kunnen worden (al houd ik de meerderheid lekker zelf bij :))" (Dorien D)

"Originele maar toch zeer bruikbare kaartjes voor diverse gelegenheden. Je weet niet altijd welke situaties zich voordoen en er zijn er al meerdere gebruikt waarvan ik dacht dat ze langer in het doosje zouden blijven. De toelichting vind ik meerwaarde! En de verrassing en met veel zorg ingepakte kaartjes blijven gewoon zeer leuk om uit te pakken." (Katrijn S)

"Ik ben iemand die creativiteit en ambacht enorm waardeert. Ik geniet van wat mensen inspireert. Ik voel de liefde waarmee de kaartje gecreëerd zijn en geef dat graag door via iemand zijn brievenbus. Het fijne is dat je de kaartjes voor verschillende gelegenheden kan gebruiken. Op die manier heb je echt altijd een kaartje in huis!" (Nele VG)

"Prachtige kaartjes en zo veel zorg en liefde in de verpakking en de extraatjes. Tot in de details met liefde gedaan, waow!" (Leen K)

"Feest in de brievenbus!" (Sofie S)