Gratis verzending vanaf 50 euro (België)

Alsjeblieft!

Studio YOLO geeft graag cadeautjes.

Kleine gelukskes die het leven extra glans geven.

 

Hieronder vind je gratis en voor niks enkele achtergronden voor je smartphone (mobile) en/of laptop/computer (desktop).

 

Net zoals de kaartjes van studio YOLO werd het ontwerp met de hand geschilderd. Het schilderen met water en aquarel is voor mij een oefening in loslaten en vertrouwen. Dikwijls blijken de "imperfecties" achteraf net extra kracht te bezitten. Net zoals in het leven, zeker? Daarom worden ze niet weggewerkt bij het digitaliseren. Ik hoop dat ze voor jou even interessant zijn als voor mij.

 

Je kan deze achtergronden, "wallpapers" of screensavers vrij downloaden.

All I want for Christmas is you

Het allerbelangrijkste tijdens de feestdagen is jouw aanwezigheid hier. Niet de cadeautjes of het eten, maar jij.

 

Deze achtergrond is enkel beschikbaar voor smartphones. Het ontwerp dat ik oorspronkelijk maakte voor een kaartje past jammer genoeg niet voor een desktop/laptop-achtergrond.Zelfs voor sommige smartphones (zoals de mijne) is het redelijk krap. Gelukkig staat het belangrijkste woord er volledig op: YOU!

 

All I Want For Christmas Is You Achtergrond Mobile
Afbeelding – 3,3 MB 23 downloads

Take it easy

Waar leg jij jouw lat? Kies elke dag een kleurtje uit deze achtergrond. Laat het een reminder zijn om het jezelf niet al te moeilijk te maken. Jouw goud ligt immers in datgene wat voor jou moeiteloos gaat. Het zijn juist onze verschillende talenten waarmee we de wereld samen kleur geven.

 

Take It Easy Achtergrond Mobile
Afbeelding – 5,2 MB 102 downloads
Take It Easy Achtergrond Desktop
Afbeelding – 5,3 MB 69 downloads

Meer kleine gelukskes ontvangen?

Jezelf openstellen voor verrassingen.

Het trage leven toelaten, jezelf af en toe een beetje me-time gunnen.

De mensen die je het liefst ziet laten weten wat ze voor jou betekenen of dat je er voor hen bent.

In onze gejaagde en geregelde maatschappij vraagt het zelfs een inspanning om bovenstaande evidenties voor elkaar te krijgen.

 

Het YOLO-kaartjesabonnement herinnert je er bij het begin van elk nieuw seizoen aan om even stil te staan. Een verrassingspakketje in je brievenbus vinden, doorbreekt elke keer de dagelijkse sleur.

 

Bij het openen van het brievenbusdoosje vind je naast multifunctionele wenskaartjes een inspirerend minizine met het verhaal achter elk ontwerp en suggesties om de kaartjes te gebruiken. Elke editie wordt ook vergezeld van een (wisselend) klein duurzaam cadeautje.

 

Op die ontspannen manier heb jij bovendien altijd een voorraad originele kaartjes in huis en moet je nooit meer last minute op zoek naar een gepast kaartje. Twee vliegen in één klap.

 

Gun je jezelf een jaar brievenbusgeluk? Of iemand anders? Het abonnement stopt automatisch na een jaar. Dat maakt het dus ook heel geschikt als origineel cadeau.

 

Via onderstaande link kom je bij het YOLO-kaartjesabonnement.

"Superleuk concept. Het is elke keer weer een cadeautje voor mezelf in de brievenbus, ik kijk er altijd enorm naar uit! Altijd mooie kaartjes, leuk dat ze voor verschillende gebeurtenissen gebruikt kunnen worden (al houd ik de meerderheid lekker zelf bij :))" (Dorien D)

"Originele maar toch zeer bruikbare kaartjes voor diverse gelegenheden. Je weet niet altijd welke situaties zich voordoen en er zijn er al meerdere gebruikt waarvan ik dacht dat ze langer in het doosje zouden blijven. De toelichting vind ik meerwaarde! En de verrassing en met veel zorg ingepakte kaartjes blijven gewoon zeer leuk om uit te pakken." (Katrijn S)

"Ik ben iemand die creativiteit en ambacht enorm waardeert. Ik geniet van wat mensen inspireert. Ik voel de liefde waarmee de kaartje gecreëerd zijn en geef dat graag door via iemand zijn brievenbus. Het fijne is dat je de kaartjes voor verschillende gelegenheden kan gebruiken. Op die manier heb je echt altijd een kaartje in huis!" (Nele VG)

"Prachtige kaartjes en zo veel zorg en liefde in de verpakking en de extraatjes. Tot in de details met liefde gedaan, waow!" (Leen K)

"Feest in de brievenbus!" (Sofie S)