"Superleuk concept. Het is elke keer weer een cadeautje voor mezelf in de brievenbus, ik kijk er altijd enorm naar uit! Altijd mooie kaartjes, leuk dat ze voor verschillende gebeurtenissen gebruikt kunnen worden (al houd ik de meerderheid lekker zelf bij :))" (Dorien D)

"Originele maar toch zeer bruikbare kaartjes voor diverse gelegenheden. Je weet niet altijd welke situaties zich voordoen en er zijn er al meerdere gebruikt waarvan ik dacht dat ze langer in het doosje zouden blijven. De toelichting vind ik meerwaarde! En de verrassing en met veel zorg ingepakte kaartjes blijven gewoon zeer leuk om uit te pakken." (Katrijn S)

"Ik ben iemand die creativiteit en ambacht enorm waardeert. Ik geniet van wat mensen inspireert. Ik voel de liefde waarmee de kaartje gecreëerd zijn en geef dat graag door via iemand zijn brievenbus. Het fijne is dat je de kaartjes voor verschillende gelegenheden kan gebruiken. Op die manier heb je echt altijd een kaartje in huis!" (Nele VG)

"Prachtige kaartjes en zo veel zorg en liefde in de verpakking en de extraatjes. Tot in de details met liefde gedaan, waow!" (Leen K)

"Feest in de brievenbus!" (Sofie S)